Top 10 beste winterzonbestemmingen: #4 Honolulu

Top 10 beste winterzonbestemmingen: #4 Honolulu

Inhoudsopgave

Voyago.nl licht elke week een bestemming uit die ideaal is om in de winter te bezoeken. De temperatuur is er lekker, de golven zijn er hoog en de stranden levendig… De top winterzonbestemmingen van deze week: Honolulu, Hawaii.

Klaar met rustige stranden en nietige golven? is het grote golfseizoen op Oahu, en waaghalzen verzamelen zich rond de North Shore om op golven van maximaal negen meter te surfen (dit kan beter aan de profs worden overgelaten).

Hoewel dit geweldige fotomomenten oplevert, kunnen actievere reizigers deelnemen aan een walvistocht andere in Oahu’s zuidelijke zeeën. In dit seizoen is het mogelijk om een glimp op te vangen van een majestueuze kohola, of bultrug, die zijn jaarlijkse migratie maakt.

Bekijk hier andere zonnige bestemmingen uit de top 10.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten