Top 10 beste winterzonbestemmingen: Key West #9

Top 10 beste winterzonbestemmingen: Key West #9

Inhoudsopgave

Ben jij ook zo toe aan een zonnige bestemming om aan de Nederlandse winter te ontsnappen? Dat snappen wij van Voyago.nl wel! Elke week hebben we daarom een nieuwe winterzonbestemming voor je die aan alle eisen voldoet: zon, zee, strand en heerlijk vakantiegevoel. Deze week: Key West, Florida

In Key West draait het allemaal om het water. Deze bestemming biedt in februari de perfecte balans tussen een heldere hemel, rustig water en volop zon. Dit maakt van Key West de uitgelezen winterzonbestemming om aan de kou te ontsnappen.

Tegenwoordig worden toeristen sterk aangemoedigd om hier de prachtige marine ecosystemen rondom het eiland te verkennen. Bij het Oceans Edge Resort, op Stock Island kunnen gasten bijvoorbeeld zwemmen met dolfijnen en zeeschildpadden. Ook is er een uitgebreid watersportassortiment dat varieert van kajakken en paddleboard-meditatie tot jetskiën en duiken.

Benieuwd naar de #10? Je vindt hem hier!

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten