Top 10 beste winterzonbestemmingen: #10

Top 10 beste winterzonbestemmingen: #10

Inhoudsopgave

In december kijken we uit naar een witte kerst met warme chocolademelk bij het haardvuur en kerstverlichting in de straten. Maar na de feestdagen is de winterpret gauw over en gaan we met z’n allen over tot de orde van de dag. Tijd voor winterzonbestemmingen!

Ben jij ook zo toe aan een zonnige bestemming om aan het grauwe weer te ontsnappen? Wij van Voyago.nl leven met je mee, en daarom presenteren we je elke week een van de beste winterzonbestemmingen. Deze week: Playa Del Carmen, Mexico

Er is nooit een slecht moment om naar Playa Del Carmen te gaan, gezien de zon daar bijna het hele jaar door schijnt. De winter is het hoogseizoen, dus is het verstandig om op tijd te boeken. De stad ligt ongeveer halverwege tussen Tulum en Cancun, op het schiereiland Yucatan. En mocht je klaar zijn met de stranden, winkels en lokale restaurants, dan zijn er nog altijd excursies naar de Maya-ruïnes in de buurt.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten