Top 10 bijzondere bestemmingen: Montana #6

Top 10 bijzondere bestemmingen: Montana #6

Inhoudsopgave

Wil eens een ander soort reis maken? Ver van de massa en waar nog een heleboel te ontdekken valt. Wekelijks kiest de redactie van Voyago.nl weer een unieke bestemming. Laat je deze week inspireren door Montana, Verenigde Staten.

Diep in de wildernis van Montana, in 37.000 hectare bos en met uitzicht op de Blackfoot River Valley, vind je het ‘Resort at Paws Up’ dat is uitgerust voor outdoorliefhebbers. Met 28 luxe, rustieke vakantiehuizen en 30 tenten voor ‘glamping’ levert deze compound veel avontuur, zoals een rit op de sneeuwscooter, vliegvissen, kleiduiven schieten en paardrijden. Verwacht een vlees-rijk menu en behoorlijke porties in het hoofdrestaurant en een full-service spa waar zelfs hondsmassages worden gegeven.

In Philipsburg is op een terrein van bijna 26 vierkante kilometer de prachtig ingerichte Ranch at Rock Creek gevestigd. Hier kun je in de wintermaanden een iglo bouwen of een sledetocht maken met een warme chocolademelk in de hand. Als het weer warmer wordt, kun je vliegvissen, kleiduiven schieten of geheel in westernstijl op een van de 66 paarden van het landgoed rijden.

Check hier welke unieke bestemming Montana voorging.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten