Top 10 unieke bestemmingen: #7

Top 10 unieke bestemmingen: #7

Inhoudsopgave

Word je ook niet moe van steeds dezelfde bestemmingen op social media? En wil je een keer niet de buurman tegen het lijf lopen op vakantie? Voyago.nl heeft een top 10 met de meest bijzondere reizen voor je samengesteld. Elke week lichten we een verrassende bestemming voor je uit, dit maal Petit St. Vincent.

Hoewel de Grenadines populair zijn onder mensen die per yacht reizen, is deze eilandengroep nog niet geraakt door massatoerisme. Hier vind je de meest iconische resorts van de Caraïben, een plek die aanzet tot ontspanning. Petit St. Vicent is een eiland van 115 hectare met 22 stenen cottages, zonder televisie, Wi-Fi of telefoons.

Palapas van drijfhout begrenzen het belangrijkste strand. Op de heuvel ligt een spa, waar behandelingen zoals hot-stone massages op een paviljoen in de buitenlucht worden gegeven. In het restaurant en de bar aan de waterkant zijn simpele gerechten met zeevruchten te bestellen. Bestel voor een paar euro een langoest, vers van de gril, en combineer dit met een fles rosé.

Verlaat het paradijs één ochtend voor een vaartocht met een sloep van kapitein Jeff Stevens naar de felblauwe riffen van de Tobago Cays Marine Park. Is dat geen droomvakantie is…

Bekijk hier unieke bestemming #8.

 

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten