Top 10 winterzonbestemmingen: Oman #7

Top 10 winterzonbestemmingen: Oman #7

Inhoudsopgave

Het lijkt erop alsof de winter in Nederland nu pas echt begint door te zetten. In sommige delen van het land kan er inmiddels zelfs geschaatst worden. Spring jij nu een gat in de lucht of zoek je liever de warmte van de zon op? In dat laatste geval hebben we goed nieuws voor je, want we hebben weer een prachtige winterzonbestemming voor je!

Deze week: Oman

Vluchten naar Oman zijn vaak goedkoper dan naar Parijs, en dat voor twee keer zoveel kilometers. En wat seizoenen betreft, biedt het sultanaat in februari een mild, mediterraan-achtig klimaat. Bezoek de mystieke havenstad Muscat, eveneens de dromerige hoofdstad van Oman, met twee 500 jaar oude Portugese forten, een Royal Opera House en een moskee met een indrukwekkende koepel van 180 meter.

Om meer te verkennen van Oman’s buitengewone landschap, dien je twee uur ten westen van Muscat te rijden. Hier vind je het elegante Anantara Al Jabal Al Akhdar, waar je op 1.981 meter hoogte tussen de bergen kunt overnachten.

Zin in meer winterzon? Misschien zijn deze zonnige bestemmingen ook wat voor jou!

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten