Top 10 winterzonbestemmingen: Tanzania #3

Top 10 winterzonbestemmingen: Tanzania #3

Inhoudsopgave

We zijn er bijna doorheen: de top 10 beste winterzonbestemmingen. Vandaag bespreken we de nummer drie, een bestemming waar het eigenlijk het hele jaar door wel goed vertoeven is en waar nu een heleboel wildlife te spotten is.

#3 winterzonbestemming: Tanzania

De meeste mensen beseffen niet dat Tanzania een geschikt land is om het hele jaar door naartoe te reizen. Er is in de maand maart veel wildlife te zien in zowel de Serengeti als de Ngorongoro Crater, en het weer is vrij optimaal: de vochtigheid daalt in maart en het regenseizoen begint pas in april.

Accommodatietip: Aan het einde van vorig jaar verwelkomde Tanzania het nieuwe Sanctuary Retreats Kichakani Serengeti Camp, dat beschikt over luxe tenten die zijn ontworpen om de migratie van gnoes en zebra’s te volgen.

Bekijk de andere winterzonbestemmingen uit de top 10.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten