Top 5 boeken voor globetrotters

Top 5 boeken voor globetrotters

Inhoudsopgave

Elke week presenteert Voyago.nl je de beste travelgadgets. Deze keer pakken we het iets anders aan, want we hebben vijf toffe reisboeken voor je verzameld. Ze zijn populair en dat heeft een reden. Ontdek Frankrijk met Wilfred de Bruijn of reis de hele wereld rond met Floortje Dessing. Veel leesplezier!

Op zoek naar mijn Frankrijk


Ben je ook zo’n Frankrijkliefhebber? Reis dan mee in gedachten met Wilfred de Bruijn. In zijn boek ‘Op zoek naar mijn Frankrijk’ leert hij de Franse ziel kennen. Clichés worden opzij gezet en zo ontdekt de Parijzenaar een land voltegenstellingen. De Bruijn schrijft grappig en kritisch tegelijk, een aanrader als je het land van de wijn en lekker eten ook op een andere manier wordt leren kennen.

Universele reisgids voor moeilijke landen


Jelle Brandt Corstius schrijft over hoe je het beste door moeilijke landen kunt reizen. En nu we tegenwoordig steeds onontdekte landen willen bezoeken, kan dat nog best handig zijn. Corstius bereidt je voor op je reis en helpt je onderweg. Het is geschikt voor elke reizende Nederlander, van ondernemende expat tot avontuurlijke globetrotter.

365 dagen onderweg


Wie wil er nu niet een jaartje met Floortje Dessing meereizen? Ze presenteert/produceert al meer dan tien jaar reistelevisieprogramma’s en zoals je waarschijnlijk al wist, reist ze heel wat af. In dit boek begint ze in een meditatieoord in Arizona, ze gaat kitesurfen in Sint Maarten en slaapt in Australische boomhut. Ontvang persoonlijke reistips van Floortje en laat je inspireren door haar reizen.

Reisjournal


Het Reisjournal van Geraldine Kemper is meer dan een boek over reizen! In het Reisjournal is veel ruimte om zelf in te vullen, maar er zijn ook pagina’s uit te scheuren en te versturen. Houd bij wie je allemaal hebt ontmoet en maak gebruik van de echte Geraldine emoji-stickers. Met het Reisjournal bewaar je jouw herinneringen voor altijd, inclusief het zand tussen de pagina’s.

Lonely Planet’s Ultimate Travelist


En natuurlijk mag de Lonely Planet niet op deze lijst ontbreken. In de Ultimate Travelist leer je de 500 beste plekken op aarde kennen. Bekende bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren en de Taj Mahal nemen het op tegen minder bekende plekken. Inspirerende verslagen, prachtige foto’s en een uitklapbare kaart de bestemmingen bij te houden waar je bent geweest, maken dit tot de perfecte bucketlist.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten