Transavia geeft korting op alle bestemmingen

Transavia geeft korting op alle bestemmingen

Inhoudsopgave

Transavia heeft al zijn bestemmingen in de uitverkoop gezet. Wil je de Nederlandse winter ontvluchten of kerstshoppen in een wereldstad? Dan is dit je kans om aan voordelige tickets te komen.

Tickets naar Kopenhagen en Praag met Transavia boek je bijvoorbeeld al vanaf 19 euro. Daarnaast zijn ook veel zon- en wintersportbestemmingen met korting te boeken, dus voor ieder wat wils. De actie is geldig voor reizen tussen 1 november 2017 tot en met 28 maart 2018 en duurt nog tot en met 15 oktober 23.59 uur.

Heb je interesse in andere aanbiedingen? Je vindt ze hier!

 

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten