Transavia: voordeel voor vroegboekers zomer 2018

Transavia: voordeel voor vroegboekers zomer 2018

Inhoudsopgave

Vliegtickets voor de zomer van 2018 zijn vanaf woensdag 20 september boekbaar bij Transavia. Wie voor de periode april tot en met oktober 2018 boekt, profiteert volgens de airline van volop beschikbaarheid en de laagste prijzen.

Nog geen bestemming voor aankomende zomer in gedachten? Vanaf €25 maak je al een stedentrip naar bijvoorbeeld Kopenhagen. Hier vind je een van de langste winkelstraten ter wereld! Of boek alvast een zonvakantie vanaf €29 naar het Zuid-Franse Nice, waar je kunt genieten van de heerlijke ‘cuisine niçiose’. Wees je vrienden voor met de hotspots van 2018, zoals Malta en Mykonos (€59 en €79). En ga zo maar door…

Bekijk de andere bestemmingen die Transavia aankomende zomer aanbiedt en laat je inspireren voor je volgende reis!

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten