TravelBird lanceert realtime assistentie app

TravelBird Lanceert realtime assistentie app

Inhoudsopgave

TravelBird, een online reisaanbieder, lanceert dinsdag een nieuwe app die dient als hulpmiddel op reis, waarmee reizigers tijdens hun vakantie up-to-date blijven van relevante informatie. De app fungeert als zogenoemde ‘realtime-assistentie’ die aan reizigers kan worden geboden. ‘Als eerste van haar soort is de in-app-functie, beschikbaar op zowel iOS als Android, een effectief hulpmiddel zodat reizigers zorgeloos van hun vakantie kunnen genieten’, aldus de reisaanbieder.

Hulpmiddel
Bijvoorbeeld wanneer een reiziger uit het vliegtuig stapt en de app van TravelBird opent, zal de functie onmiddellijk de volgende stap van de vakantie tonen, zoals de details van een huurauto. Of als de reizigers ergens in de stad aan het eten zijn en terug willen keren naar het hotel, zal de app hen met één klik van navigatie voorzien. De reiziger krijgt direct de juiste informatie te zien, zonder hiervoor ook maar enige moeite te hoeven doen.

Realtime-assistentiefunctie
De realtime- assistentiefunctie in de App is een primeur in haar sector en geeft reizigers de mogelijkheid om probleemloos feedback te geven op elk moment van de reis, net zoals de mogelijkheid om hulp te vragen. Indien nodig zijn de vakantieadviseurs van TravelBird direct bereikbaar voor hulp (zie de screenshots onderaan).

‘Hulp elk moment van de reis’
‘We willen dat onze reizigers weten dat ze hulp kunnen krijgen op elk moment van hun reis. Met realtime-assistentie en onmiddellijke feedback zijn onze toegewijde vakantieadviseurs slechts enkele klikken verwijderd. Zo kunnen reizigers ons op een snellere en efficiëntere manier om hulp en advies vragen’, aldus Symen Jansma, CEO van TravelBird. ‘We zijn opgetogen om deze nieuwe functies te introduceren in de TravelBird-app. Hiermee zijn we de eerste om de klantendienst binnen de toeristische sector op een proactieve en gepersonaliseerde manier te benaderen.’

 

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten