Met deze travelgadget zit je haar altijd goed

Met deze travelgadget zit je haar altijd goed

Inhoudsopgave

Ben jij erg op je coupe gesteld of wil je er gewoon overal en altijd piekfijn uitzien? Dan is deze gadget echt een musthave voor jou! Elke week zoekt Voyago.nl een te gekke travelgadget voor je, deze week: de Beurer HC25 reisföhn.

Bij het inpakken van je koffers, is het elke keer weer een dilemma: neem ik die grote föhn mee of neem ik genoegen met een sobere coupe? Hoe fijn is het nu als je niet langer hoeft te kiezen… Deze compacte, maar toch krachtige reisföhn van maximaal 1600 Watt maakt dat mogelijk.

Dankzij de geïntegreerde ion-functie bereik je, net als met jouw favoriete föhn, glad en glanzend haar. Je kunt kiezen uit twee verwarmingsniveaus en ventilatorsnelheden. En om je haar nog beter in model te houden, gebruik je de instelling voor koude lucht. Klap het handvat van de haardroger in en je bent klaar om hem overal mee naartoe te nemen!

Shop de Beurer HC25 reisföhn hier! Of check onze andere travelgadgets.

 

Beurer HC25 – Reisföhn

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten