TripAdvisor: Eagle Beach Aruba in top 3 mooiste stranden ter wereld

TripAdvisor: Eagle Beach in top 3 mooiste stranden 2017

Inhoudsopgave

Volgens de reisreviewsite TripAdvisor staat Eagle Beach op Aruba op nummer 3 van de 25 mooiste stranden ter wereld. De redactie van Voyago.nl moest natuurlijk even op onderzoek uit om te kijken of dit op de derde plek van de ranglijst thuishoort. Maar een plek in de top 3 blijkt meer dan terecht.

In de Traveller’s Choice awards van 2017 werd het strand benoemd tot een van de mooiste stranden wereldwijd. De kraakheldere zee met witte zandstrook ligt aan de westkant van het Caribisch eiland. De kilometerslange kusten op Aruba zijn een van de meest gefotografeerde stranden ter wereld.

Op nummer 1 van de 25 mooiste stranden ter wereld staat het Baia do Sancho in Brazilië, opgevolgd door het strand aan Grace Bay op het eiland Providenciales. Providenciales ligt in het Caribisch gebied en is onderdeel van de Turks- en Caicoseilandengroep. Klik hier voor de complete top 25 mooiste stranden ter wereld 2017.

Foto: redactie Voyago.nl

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten