Trouwen in tropische sferen

Inhoudsopgave

Veel Nederlanders dromen ervan, een bruiloft in tropische sferen. Trouwen op Curaçao met alles er op en aan of juist een intieme symbolische ceremonie. Met de opening van het fonkelnieuwe luxe Sandals Royal Curaçao Resort half april krijgt het eiland er een top-trouwlocatie bij. Op het enorme landgoed zijn niet minder dan vijf locaties geschikt gemaakt voor een ‘wedding of a lifetime’. Met luxe, met comfort en met paradijselijke omlijsting.

Strand

Al naar gelang de voorkeuren van het aanstaande echtpaar en het aantal gasten dat aanwezig is, biedt Sandals Royal Curaçao alle ruimte voor een bruiloft op maat. Variërend van een ceremonie op het idyllische strand van Santa Barbara, een intieme viering op het kleine strand bij de beach club, echt tropisch in de palmentuin of met een sportief tintje op de eerste hole van de prachtige golfbaan. Voor de receptie na de huwelijksvoltrekking zijn er niet minder dan zeven keuzemogelijkheden tot circa 75 gasten. In de Arawak Ballroom van het op 14 april openende 5-sterren resort is zelfs plaats tot 300 bruiloftsgasten. Voor sommige trouw- en receptielocaties kan een toeslag gelden.

Trouwen Curaçao

Sandals Royal Curaçao Resort

Bij een bruiloft in Sandals Royal Curaçao Resort worden echtpaar en gasten volledig ontzorgd en helemaal in de watten gelegd. De wedding concierge verzorgt het gehele luxe 5-sterren trouwprogramma. Volledig op maat en naar de wensen van bruid en bruidegom. In het resort zijn eindeloze mogelijkheden om met setting, muziek, fotografie, gastronomie, speciale decoraties en versieringen de bruiloft in eigen stijl te organiseren.

Bruiloft

Trouwen bij Sandals Royal Curaçao is nu extra aantrekkelijk met een scala aan extra’s en gratis opties. Bij drie nachten of langer verblijf vervallen de kosten voor de professionele wedding planner (die alle documenten voorbereidt) en voor de huwelijksvoltrekking inclusief trouwboeket en corsage. Ook krijgt het bruidspaar de receptie met cakes, een cocktail receptie met hors d’oeuvres, een turndown service in romantische stijl en een romantisch honeymoondiner gedurende het verblijf aangeboden.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten