TUI: Kenia terug als vakantiebestemming

TUI: Kenia terug als vakantiebestemming

Inhoudsopgave

TUI biedt weer vakanties aan naar Kenia. Het gaat om pakketten met safari’s en strandverblijf. Dit programma start vanaf november, maar zal het hele jaar doorlopen in zowel de winter als de zomer. KLM/Kenya Airways vliegt drie keer per week via Nairobi naar Mombasa.

TUI heeft de afgelopen drie jaren alleen op Zanzibar gevlogen vanwege lokale onrusten in Kenia. Manfred Lahey, Head of Long Haul Flight Holidays van TUI: ‘Ik ben erg blij dat we Kenia weer kunnen aanbieden, het blijft een mooie bestemming die safari’s bereikbaar maakt voor een grote groep reizigers door de betaalbaarheid’.

De combinatie met Nairobi maakt het vluchtschema geschikt om te beginnen met een safari en te eindigen met een strandvakantie. Het aanbod is nu al te boeken op TUI Online en de website.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten