Tussen boomtoppen wandelen in Istanbul

Tussen boomtoppen wandelen in Istanbul

Inhoudsopgave

In de Turkse stad Istanbul wordt een bijzonder project opgezet: zwevende trampolines, hangmatten op grote hoogte en paden die tot aan boomtoppen reiken. Dit moet allemaal deel gaan uitmaken van een avontuurlijk bospark.

Het park, dat op ongeveer zes kilometer van het centrum ligt, is bedacht door architecten van Studio DROR. Zij hebben het Parkorman genoemd en hopen dat bezoekers hier het kind in hun los kunnen laten. Volgens het ontwerp van de architecten wordt het park bijna 1,5 miljoen vierkante meter.

De ontwerpers omschrijven het park als een liefdesverhaal tussen mens en natuur, er is dan ook beloofd dat er voor dit project geen enkele boom zal sneuvelen. De openingsdatum van Parkorman is nog niet bekend.

Foto: Studio DROR

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten