Unieke kans: win je vakantie terug!

Unieke kans: win je vakantie terug!

Inhoudsopgave

Hoewel de vakantie vorige week officieel is ingegaan voor alle regio’s, is het druilerige weer deze week toch niet helemaal zoals gehoopt. Reiswebsite WeFlyCheap.nl signaleert echter dat veel mensen een (last minute) vakantie naar zomerse bestemmingen boeken of al hebben geboekt. Voor WeFlyCheap.nl een goede reden om deze reisliefhebbers te verblijden met een leuke winactie!

Hoe werkt het?

Ga je nog op vakantie of ben je al geweest? Dan maak jij kans om jouw vakantie terug te winnen! Meedoen is heel eenvoudig:

Stap 1: vouw een papieren vliegtuigje

Stap 2: maak een (vakantie)foto met daarop het vliegtuigje

Stap 3: deel je foto op Facebook of Instagram met #weflycheapbetaalt

Stap 4: fingers crossed!

WeFlyCheap betaalt jouw vakantie terug!

Meespelen kan tot en met 25 augustus 2017. Alle deelnemers maken ook automatisch kans op een TUI reischeque t.w.v. €250 (2e prijs), een TUI reischeque t.w.v. €150 (3e prijs) en andere prijzen!

Ben je zelf geen ster in het vouwen van een vliegtuigje? Geen probleem! Download het vliegtuigje (met vouwlijnen) hier!

Bekijk ook dit zonnige filmpje:

Klik hier voor meer aanbiedingen zien!

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten