Valentijnsdag vieren in het historische huis van Julia

Vier de liefde in Verona op Valentijnsdag

Inhoudsopgave

Het is weer bijna Valentijnsdag, de dag dat we de liefde vieren. En waar kan je de liefde nu beter vieren dan in de liefdesstad Verona? In het huis van Julia natuurlijk!

Een echte Romeo en Julia ervaring

Het huis van Julia in Italië verwelkomt met Valentijnsdag één verliefd stel. Casa di Giulietta inspireert al jaren lang mannen en vrouwen met het verklaren van de liefde. Zeker bij het balkon waar Romeo zijn liefde verklaarde aan Julia. Nu heeft Airbnb ervoor gezorgd dat één stel een Romeo en Julia ervaring mogen krijgen.

Hoe doe je mee?

Elk jaar ontvangt Casa di Guilietta duizenden brieven van over de hele wereld. Tot 2 februari 2020 23:59 kan jij een brief inleveren op airbnb.nl/juliet. Schrijf in de brief jouw eigen liefdesverhaal en vertel daarnaast waarom je partner en jij dé perfecte gasten zijn voor het huis. Wie weet verblijven jullie wel in het belangrijkste museum van de stad Verona.

Wat win je?

Naast een heerlijke overnachting in het historische huis van Julia, krijg je natuurlijk een privétour door het huis. Daarnaast mogen je partner en jij de liefdesbrieven aan Julia lezen en beantwoorden, geniet je van een romantisch diner van twee Michelin-sterrenchef Giancarlo Perbellini en ga je de stad van de liefde ontdekken. En dat allemaal door maar één brief te schrijven.

Win een overnachting voor twee in het huis van Julia
Overnachting | airbnb.com

Vier de liefde

Naast deze winactie zijn er nog vier exclusieve acties voor de maand februari. Zo kan je een Michelindiner boeken, een romantische fotoshoot laten maken, een Michelindiner bijwonen of een romantische wandeling maken inclusief food & wine.

Boek alvast een ticket naar de liefdesstad, zo weet je zeker dat je de liefde kan vieren in deze prachtige stad! Liever naar een andere stad waar jij en je partner de liefde kunnen vieren? Hier vind je de meest romantische plekjes van de wereld.

Lotte Broers

Lotte Broers

Hi! Ik ben Lotte en werk op de redactie bij Voyago.nl. Ik houd van reizen en kan niet wachten om de wereld meer te gaan ontdekken. Mijn favoriete vakantieland is Griekenland, waar je mij kan vinden op het prachtige Kreta. Spanje blijft ook een favoriet, zeker na vijf maanden in Noord-Spanje te hebben gewoond. Heb je vragen of wil je meer weten? Stuur mij dan een mailtje via info@voyago.nl!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten