Bezoek het verborgen Colosseum na zonsondergang

Bezoek het verborgen Colosseum na zonsondergang

Inhoudsopgave

Het Colosseum is mooi op elk moment, maar zonder de drukte van de dag wordt je ervaring nóg specialer!

De Under the Moon-tour, onderdeel van Roma Experience, laat je het Colosseum zien zoals weinig dat meemaken. Er zijn al meerdere tours om het prachtwerk na openingstijd te bezoeken, maar deze tour neemt je ook nog mee naar de verborgen plekken van het Colosseum, die overdag off-limit zijn voor de bezoekers.

Je start bij Piazza Venezia waar je verteld wordt over het oude Rome. Je wordt meegenomen langs het Romeinse Forum, het Capitolijn en de Via dei Fori Imperiali. Hierna kom je aan bij het Colosseum.

Misschien wel het meest speciale aan de tour zijn de ondergrondse kerkers van het Colosseum die je te zien krijgt. Oorspronkelijk waren dit kluizen waar de dieren en gladiatoren moesten wachten op hun gevecht. Verder wordt je onder andere nog meegenomen naar een houten lift en een valdeur, waarmee de vechters naar het hoofdgedeelte van de arena werden gebracht.

Het leuke aan de tour is dat er maximaal 25 deelnemers zijn. Dit zorgt voor een unieke en persoonlijke ervaring die niet veel toeristen hebben. De 150 minuten-durende tour is te boeken via de site van Roma Experience en kost €74.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten