Verras je moeder met een travelgadget

Verras je moeder met een travelgadget

Inhoudsopgave

Moederdag staat weer voor de deur en dat betekent de perfecte gelegenheid om jouw moeder extra in het zonnetje te zetten. Valt de appel niet ver van de boom en heb je die reislust van haar geërfd? Dan maak je haar hoe dan ook blij met een Voyago.nl-geselecteerde travelgadget.

Is jouw moeder altijd onderweg en ziet ze er graag op haar best uit? Dan is de Hyper Pearl het ideale moederdagcadeau! Deze elegante powerbank is namelijk ook een make-upspiegel: compact om overal mee naartoe te nemen en ook nog eens super stijlvol.

Met zijn 3000mAh capaciteit is deze powerbank geschikt om je smartphone of tablet onderweg mee op te laden. Alle kabels met een usb of micro-usb aansluiting kunnen op de Hyper Pearl aangesloten worden. Je kunt er dus elke smartphone, tablet of andere device mee opladen.

Nog niet uitgewinkeld? Bekijk dan onze andere travel musthaves.

Je shopt de Hyper Pearl hier en voor 23:59 uur besteld,  is morgen in huis!

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten