Video – Bestemming in beeld: Kerst in Disneyland Paris

Kerst Disneyland Paris

Inhoudsopgave

Disneyland Paris heeft een programma vol verrassingen voor tijdens de feestdagen. Met een gloednieuwe kerstparade overdag, die ’s avonds nog meer zal stralen evenals de terugkeer van Chef’s Enchanting Festive Cuisine evenementen. Disneyland Paris viert ook de terugkomst van de avondshow Disney Illuminations vanaf 21 december en de terugkeer van de show The Lion King: Rhythms of the Pride Lands begin oktober dit jaar.

In het Disneyland Park worden de gasten verwelkomd door een majestueuze boom met duizend lichtjes op Main Street, U.S.A., die hen naar het Kasteel van Doornroosje leidt. Het sneeuwvlokje op de taart? Het zal meer dan twaalf keer per dag sneeuwen in Main Street, U.S.A.! Voor deze speciale en langverwachte kerst trekken veel iconische Disney Figuren, zoals Mickey, Minnie, Donald, Goofy en Stitch – en zelfs de kerstman – hun mooiste kerstkostuums aan, waardoor kerst in Disneyland Paris nog magischer wordt.

Kerst in Disneyland Paris

Parade

De teams van Disneyland Paris hebben de afgelopen jaren in het geheim ‘Mickey’s Dazzling Christmas Parade!’ ontwikkeld en zijn nu blij om deze gloednieuwe parade te kunnen voorstellen aan bezoekers, die hen fonkelende ogen zal bezorgen voor Kerstmis! De parade bestaat uit vijf gigantische praalwagens, met Mickey en zijn vrienden, maar ook Disney Prinsessen en de Kerstman, vergezeld door Tinkerbell. “Deze nieuwe Parade is een verrassing omdat er een versie is voor overdag en ‘s avonds wordt het een nieuwe show met honderdduizenden lichtjes die deze praalwagens verlichten en een nieuw verhaal vertellen”, aldus Emanuel Lenormand, Show Director bij Disneyland Paris.

Disney Illuminations

De magie van Disneyland Paris zal nog meer schijnen met de terugkeer van Disney Illuminations. Deze show beschikt over state-of-the-art technologie en bevat geluiden, lichten, projecties, fonteinen en adembenemende pyrotechnische effecten. Elke avond, met als achtergrond het Kasteel van Doornroosje, neemt Mickey de bezoekers mee op een betoverende reis, in de voetsporen van helden uit geanimeerde meesterwerken. Hij neemt het publiek mee naar een dimensie waar de verhalen van Walt Disney Animation Studios’ De Kleine Zeemeermin en Frozen maar ook Disney en Pixar’s, Finding Nemo tot leven komen. Gasten zijn getuige van een ongelooflijke zeeslag met de Black Pearl, het legendarische schip van Kapitein Jack Sparrow, gevolgd door een opeenvolging van “liveaction beelden” met de Millennium Falcon, TIE Fighters en Stormtroopers die Star Wars fans zullen bekoren.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten