Tunesië is back in business (video)

Video: Tunesië is back in business

Inhoudsopgave

Tunesië is op de weg terug en ‘back in business’. Wat maakt dit land zo mooi, waar liggen de kansen, en wat is er nog meer behalve zon en zee? Een aantal Nederlandse reisprofessionals gingen zelf een kijkje nemen! Kijk snel naar hun ervaringen over dit klassieke vakantieland!

Bekijk hier de video Tunesië.

Tunesië staat van oudsher bekend als een geweldige bestemming als het om wellbeing en wellness gaat. Een iets minder warme dag nodigt dan ook uit tot het ontdekken van Thalassotherapie waarbij wordt gewerkt met zeewater en heilzame stoffen uit de zee zoals algen en modder. De therapie is goed voor body & mind en helpt bij gewrichtsklachten. Tunesië heeft meer dan 60 verschillende wellnesscentra (vaak in hotels) langs de kust die deze therapie aanbieden. Neem het vijfsterren The Résidence in Gammarth met luxe spa en Thalasso-faciliteiten, geïnspireerd op Romeinse baden, of Le Royal Elyssa Thalasso & Spa in Monastir dat massages, Turkse en Thalassotherapieën in de aanbieding heeft.

Onderwater

Wist je dat ook geweldig kan duiken in Tunesië? De 1250 km lange kustlijn van Tunesië heeft niet alleen mooie stranden, maar de Middellandse Zee zorgt ook voor de beste duikervaringen. Van leren duiken bij goede duikscholen, kantduiken direct vanaf het strand tot spannende wrakduiken op ongekende dieptes: bij deze te gekke duikspots moet je zijn. Meer duikspots vind je hier!

 

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten