Vier Valentijnsdag in Disneyland Paris

Inhoudsopgave

Wil je een vleugje magie toevoegen aan je Valentijnsdag? Geniet van een romantische trip op deze Valentijnsdag in Disneyland Paris, de perfecte plek om onvergetelijke herinneringen op te halen voor een romantisch uitje. Hier zijn een paar niet te missen ervaringen en andere must-see plekken om te (her)ontdekken met je Valentijn!

Een romantische wandeling door de Place de Rémy
Maak een wandeling door de Place de Rémy in Walt Disney Studios Park, een magische glimp van Parijs zoals te zien is in de Pixar animatiefilm Ratatatouille. Maak het nog leuker door aan boord te stappen voor een hartverscheurend avontuur in Ratatatouille: The Adventure. De attractie brengt je in de grote Parijse keuken van “Chez Gusteau”. Geniet daarna van een heerlijk gerecht van de kleine chef in het restaurant van Bistrot Chez Rémy

Victoriaanse Valentijn
In Disneyland Park, klim je aan boord van een van de Main Street voertuigen en geniet je van de omringende architectuur, die je naar het hart van het Victoriaanse tijdperk brengt terwijl je door Main Street, U.S.A. reist. Deel een gezellige maaltijd in Walt’s – een Amerikaans restaurant, dat een eerbetoon brengt aan Walt Disney zelf, waar je kunt genieten van een eigentijds en verfijnd Amerikaans menu met Europese invloeden. Vervolgens kan je een bezoek brengen aan het Disneyland Hotel, het majestueuze Victoriaanse gebouw aan de poorten van Disneyland Park, waar je kunt genieten van een ontspannende middag in de Celestia Spa – om het romantische thema voort te zetten, natuurlijk!

Een bezoek aan Wonderland
Wil je je geliefde een prachtig uitzicht op Fantasyland laten zien? Baan je dan een weg door de kronkelende paden van Alice’s Curious Labyrinth. Onderweg passeer je prachtige wezens en andere mysterieuze bezienswaardigheden. Maak de Queen of Hearts, die het doolhof in de gaten houdt, niet boos. Wil je je hoofd laten draaien? Maak dan een ritje in een van de Mad Hatter’s Tea Cups. Wat is een betere manier om je prachtige romantische dag af te sluiten dan met de spectaculaire show Disney Illuminations. Tijdens het lied “Can You Feel the Love Tonight”, het bekende nummer uit The Lion King, is het het perfecte moment om DE vraag te stellen aan de liefde van je leven.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten