De vijf hotste travelgadgets #9

De vijf hotste travelgadgets #9

Inhoudsopgave

Voyago.nl presenteert je elke week het hotste op gadgetgebied, travelgadgets wel te verstaan. Als je graag reist, is een Bluetooth Tracker bijvoorbeeld geen luxe. Nee het is een musthave, net als de instant camera en de bamboe beker. Want aan duurzaamheid wordt ook gedacht. Veel shopplezier!

Instant camera

De Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic is dé retro instant camera. Helemaal hip en super leuk, omdat je jouw foto meteen in handen krijgt. Ga artistiek los dankzij de lange sluitertijd en double-exposure functie. Daarnaast biedt de camera vijf verschillende programma’s met allerlei mogelijkheden om je herinneringen op een ouderwetse manier vast te leggen.

Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic – Zwart

Bluetooth tracker

Met de Tile Mate Bluetooth Tracker hoef je nooit meer bang te zijn om iets kwijt te raken. Doordat de Tile Mate een sleutelgat heeft, kun je hem bevestigen aan al je dierbare spullen. Neem bijvoorbeeld je camera, sleutels of portemonnee. Via Bluetooth koppel je het apparaatje aan de gratis Tile app en zoekgeraakte spullen zijn verleden tijd.

Tile Mate – Bluetooth tracker – 1-pack

Powerbank op zonne-energie

Velen hebben hem al: de Waka Waka Power+, een krachtige oplader en zaklamp in één. Deze gadget werkt op zonne-energie en is dus erg milieuvriendelijk! Hij is geschikt voor vrijwel elke telefoon en geeft tot wel 150 uur veilig en duurzaam licht. De Waka Waka Power+ is gebruiksvriendelijk: gebruik hem op tafel, bevestig hem aan een fles of aan een touwtje.

WakaWaka Power+ Powerbank op Zonne-Energie – Geel

Bamboe beker

Ben jij duurzaam bezig en wil je jouw steentje bijdragen aan een beter milieu? Dan is de Ecoffee bamboe beker echt iets voor jou! De beker is gemaakt van organische biologisch afbreekbare bamboevezel, waardoor je hem oneindig veel kunt gebruiken. Hij heeft een inhoud van 400 ml en is lichtgewicht, dus ideaal voor onderweg!

Ecoffee Cup Bamboe Beker – 400 ml WM Willow met Donkergroen Siliconen

Oranje zitzak

Deze zitzak is gevuld met lucht, waardoor je hem overal makkelijk mee naartoe kunt nemen. Je vult de ‘chill bag’ in een zigzaggende beweging met de lucht en klaar! En met hetzelfde gemak maak je hem weer leeg en berg je hem op in de bijgeleverde draagtas. Hij is geschikt voor bijvoorbeeld in het park, op het strand, een festival of gewoon bij je thuis.

SeatZac Chill Bag – Zitzak Oranje

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten