Vliegtuig landt met enorm gat in motor

Vliegtuig landt met enorm gat in motor

Inhoudsopgave

Een vliegtuig van China Eastern Airlines heeft een noodlanding gemaakt, nadat een probleem met de motor was ontdekt. Het toestel vloog gisteren terug naar Sydney, waar het aanvankelijk was opgestegen.

Meteen na vertrek hoorden passagiers een hard geluid, waarna de crew een groot gat in het omhulsel van de motor ontdekte. Na een uur vliegen zette de piloot het vliegtuig veilig aan de grond. De Airbus A330 vloog van Sydney naar Shanghai toen er problemen met de motor ontstonden.

Alle passagiers konden gezond en wel geëvacueerd worden. Na een overnachting in Sydney zullen ze vandaag naar Shanghai vertrekken. Wat de oorzaak van het probleem was, is nog niet duidelijk.

Op de foto is niet de desbetreffende Airbus A330 te zien.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten