Nederlanders kijken nu al uit naar de volgende wintersportvakantie

Wintersportvakantie

Inhoudsopgave

Dat Nederlanders hunkeren naar vakantie is geen verrassing, maar dat het storm loopt qua wintersportboekingen voor seizoen ’21/’22 is opvallend. Of het door de langdurige lockdown komt of door het weekje sneeuwpret in februari is onduidelijk, maar het aantal boekingen voor het volgende winterseizoen zit nú al op het niveau waar Sunweb normaal gesproken eind april op zit. Met name in de Kerst- en Krokusvakanties is er een duidelijke piek te zien. De top 3 bestemmingen tot nu toe liggen in Oostenrijk: Gerlos, Flachau en Mayrhofen.

Vertrouwen in de wintersport

Niet alleen klanten met een voucher kiezen ervoor om alvast hun skivakantie vast te leggen. Christian Tiefengraber, Director Ski bij Sunweb Group, vertelt: “Ruim 55 procent van de huidige boekingen zijn nieuwe klanten. Dat laat zien dat Nederlanders vertrouwen hebben om hun wintersport alvast te boeken. Ook hanteren wij meerdere laagdrempelige garanties, zoals de geldteruggarantie en omboekgarantie, waardoor wintersporters zorgeloos hun vakantie kunnen boeken.”

Kijk jij ook al uit naar de volgende wintersportvakantie? Boek nu alvast je reis!

Anton, Anton, Anton!

Het is nu nog moeilijk voor te stellen, maar als de maatregelen het toelaten suizen sneeuwfanaten tijdens de volgende wintersportvakantie weer de piste af. Die frisse buitenlucht is gezond voor lichaam én geest. Wintersport is überhaupt coronavriendelijk vanwege de afstand tot elkaar op de piste en de bubbel waarin zo’n vakantie plaatsvindt. Wie weet kan er zelfs een voorzichtig pilsje gedronken worden met een foute après-ski-hit op de achtergrond. Sunweb peilde afgelopen week via social media onder liefhebbers welke kroegknallers ze het meest gemist hebben. Meer dan 250 inzendingen heeft Sunweb ontvangen! Dit is de nummer 1!

DJ Ötzi – Anton Aus Tirol

Lees hier alles over nieuwe coronamaatregelen in Oostenrijk.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten