Voyago.nl stemt op Partij voor de Vakantie

Partij voor de Vakantie

Inhoudsopgave

We snakken allemaal naar een vakantie, ook wij op de redactie van Voyago.nl kunnen niet wachten tot we weer op reis kunnen. Genieten van zon, zee en strand, nieuwe steden ontdekken of kilometers wandelen door dat prachtige natuurpark. Op dit moment is de grote vraag: wanneer kunnen we weer op vakantie?

Het antwoord op die vraag is op dit moment nog onzeker en het onderwerp staat niet bovenaan op de politieke agenda. Geen enkele politieke partij heeft vakantie in het verkiezingsprogramma opgenomen en daar wil de reisbranche verandering in brengen. Reisorganisatie TUI heeft in samenwerking met andere reisbedrijven een ludieke virtuele Partij voor de Vakantie opgericht, voor die belangrijke stip op de vakantiehorizon.

Stip op de horizon

Belangrijkste punt in het verkiezingsprogramma is de oproep aan het kabinet om jou als reiziger weer duidelijkheid te geven wanneer we weer op vakantie kunnen. Er is een stip op de horizon nodig. De reisorganisaties en reisbureaus zijn er klaar voor om deze zomer jou weer een fijne, verantwoorde én veilige vakantie te bezorgen. Dat dit mogelijk is, is vorige zomer gebleken met verplicht testen en strikte maatregelen tijdens de reis en het verblijf. De Partij voor de Vakantie roept het kabinet dan ook op om voortvarend door te gaan met vaccineren en nog veel meer in te zetten op (snel)testen. Daarnaast wil de partij een eind maken aan de wirwar van reisadviezen. De PvdV pleit voor een eenduidig Europees reisadvies.

Stem

Snak jij ook weer naar een heerlijk vakantie in het buitenland? Lekker zonnen op het strand? Struinen door smalle straatjes in Zuid-Europa of die rondreis in het Verre Oosten? Via de social media-kanalen van TUI kan je je stem uitbrengen. Alle stemmen zullen volgende week aangeboden worden aan Stef Blok, Minister van Buitenlandse Zaken. Samen met een reischeque waarmee de minister, net als hopelijk alle Partij voor de Vakantie-stemmers, deze zomer kan gaan genieten van een fijne vakantie.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten