Voyago.nl zoekt stagiair(e)s Content Creatie

Voyago.nl

Inhoudsopgave

Zie jij het zitten om de hele dag bezig te zijn met de meest bruisende branche ter wereld… de reiswereld, wel te verstaan? Kom dan stage lopen bij Voyago in Hilversum, hét platform voor reisinspiratie!

Ben jij op zoek naar een uitdagende, leervolle en creatieve stageplek waar je de hele dag met reizen bezig mag zijn? Dan is dit iets voor jou. Tijdens jouw stage ga je aan de slag als redacteur voor Voyago en produceer je content voor de website, nieuwsbrief en de socials. Let op: een saaie stage is dan hoogst onwaarschijnlijk!

Functie eisen

Heb jij naast een creatieve & vlotte pen ook een grote interesse voor de reiswereld én ben je zeer gemotiveerd en zelfstandig? Weet jij hoe je teksten schrijft die mensen tot actie aanzetten, en hoe je een zo groot mogelijk publiek bereikt? Reageer dan snel! Vakkennis over de reisbranche is voor Voyago.nl geen vereiste, maar wel een pré. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, sterker nog; dit wordt enorm gewaardeerd! Al met al een dynamische stageplaats in een collegiale werkomgeving, waarbij studenten met alle facetten van een multimediaal bedrijf in aanraking komen.

Leuke bijkomstigheden

Gezien het karakter van de reisbranche moet je als stagiair niet vreemd opkijken wanneer je eens wordt uitgenodigd voor een leuke studie- of persreis samen met een van de reisbedrijven waarmee wordt samengewerkt. Dit kan variëren van een cruise tot (verre) vliegreis. Daarnaast vinden regelmatig dichter bij huis persconferenties en presentaties plaats, waarvoor we als uitgever worden uitgenodigd. Tevens krijg je een stagevergoeding van € 250,- bruto per maand op basis van fulltime beschikbaarheid. Voyago.nl is centraal gevestigd, en dus goed bereikbaar, in mediastad Hilversum (in het voormalige BNN gebouw aan de Arendstraat). Tijdens de pandemie wordt er deels thuisgewerkt en deels op kantoor, flexibiliteit en zelfstandigheid zijn zeer belangrijk.

Sollicitatieprocedure

Interesse? ? Stuur dan een mailtje met jouw CV en motivatiebrief naar T.J. van Apeldoorn: tj@travmedia.nl (ook voor vragen/opmerkingen uiteraard).

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten