Rulantica: nieuwe waterwereld in Europa-Park (video)

Waterwereld Rulantica nieuw van Europa-Park

Inhoudsopgave

Het Duitse Europa-Park heeft een video gepubliceerd van Waterwereld Rulantica, dat vorige week werd geopend. Gasten kunnen dus niet alleen genieten van het attractiepark, maar ook een heerlijk duik nemen in het indoor waterpark.

Het indoor waterpark opende zijn deuren na een bouwtijd van 26 maanden. In dit tweede park van Europa-Park draait alles om waterplezier. Dit nieuwe park moet een familiebezoek aan Duitslands grootste attractiepark en de regio van het Zwarte Woud nog aantrekkelijker maken. Europa-Park richt zich daarbij vooral ook op bezoekers vanuit Nederland.

Attracties

Rulantica heeft veel te bieden. Een mix uit Scandinavische stijlen, landschappen uit het Hoge Noorden, mystieke scenes en een fantasierijke vormgeving zorgt voor een unieke en indrukwekkende sfeer in indoor waterwereld Rulantica. Maar liefst 25 attracties waaronder zeventien glijbanen beloven waterpret voor jong en oud. In het 32.600 m2 grote indoorpark en het aanliggende buitenterrein kunnen waterliefhebbers zich verheugen op 9 spannende gethematiseerde zones.

Zelf Europa-Park bezoeken?

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten