We testen de Travis Touch (video)

We testen de Travis Touch (video)

Inhoudsopgave

In deze nieuwe reeks testen we samen met TravelNext de nieuwste reisgadgets! Deze keer de Travis Touch.

?105 talen.
?Draadloos opladen.
?Handig voor op vakantie, maar ook voor op ?zakenreis.

Wat vind jij van deze gadget? En welke zouden we volgens jullie de volgende keer moeten testen?

https://www.facebook.com/Voyago.nl/videos/291720774885140/

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten