Top 5: weekly travelgadgets #11

Top 5: weekly travelgadgets #11

Inhoudsopgave

Voyago.nl presenteert elke week de top 5 travel musthaves. Deze zijn niet alleen gaaf om te hebben, ze zijn ook ideaal voor op reis. En dat is natuurlijk onmisbaar als globetrotter, veel shopplezier!

Notebook slot

Met dit handige cijferslot beveilig je jouw laptop, overal waar je maar wilt. Met de bevestigingskabel van 1,80 meter is ieder bevestigingspunt binnen bereik. Doe het slot in de hiervoor bestemde uitsparing van je laptop en beveilig deze met een persoonlijke code. Handig als je jouw laptop achterlaat op een hotelkamer of in bijvoorbeeld in een openbare ruimte.

Kensington ComboSaver Notebook Slot

Silicone reisflesjes

Verkrijgbaar in leuke kleurtjes, makkelijk leeg te knijpen en ook nog eens lekvrij! Met deze silicone reisflesjes van TravelMore neem je verschillende vloeistoffen makkelijk mee in je handbagage. Dankzij het flexibele materiaal knijp je zelfs het laatste restjes product uit de fles. Ieder flesje is goed voor 100ml vloeistof en je ontvangt een plastic afsluitbaar etui om de reisflesjes in op te bergen.

Navulbare Silicone Reisflesjes – Ideale Reisflacons voor Handbagage & Travel – 3 stuks – 100ml per Flacon

Mini kledingstomer

Hoe vervelend is het om op je vakantiebestemming aan te komen en een koffer met gekreukte kleding uit te pakken? Juist, heel vervelend. Vooral als je in de hotelkamer geen strijkijzer aantreft. Daarom is er de Trebs handstoomreiniger. Naast dat je kleding er kreukvrij van wordt, neutraliseert de stomer geurtjes waardoor je dat leuke rokje nog een paar keer extra aan kunt.

Trebs Mini – Kledingstomer

Drinkfles met filter

De Camelbak All Clear maakt het mogelijk om kraanwater waar dan ook binnen 60 seconden in drinkwater te transformeren. De fles kan tot 750ml water filteren, wordt geleverd met oplaadbare lithium batterijen en gebruikt uv-licht om virussen en bacteriën te neutraliseren. Deze gadget kan gezien worden als een goede investering in je gezondheid onderweg.

Camelbak All Clear UV Purifier Drinkflessen

Nintendo Switch

Ken je de Nintendo Switch, de spelcomputer voor onderweg? Zonder tv heb je hiermee dezelfde game-ervaring als thuis. Je de console omvat een scherm en twee controllers, om tegen of samen met je reisgenoot te gamen. Door de controllers aan het scherm te bevestigen speel je games in handheldstijl. Compact, multifunctioneel en erg leuk om te hebben!

Nintendo Switch 32GB Console – Rood Blauw

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten