WeFlyCheap.nl lanceert virtuele zonvakantie

WeFlyCheap.nl lanceert virtuele zonvakantie

Inhoudsopgave

Online vakantieaanbieder WeFlyCheap.nl komt met een virtuele zonvakantie in samenwerking met het Utrechtse techbedrijf VR-house.nl. Reizigers beleven hierbij een zogenaamde full senses ervaring, met onder andere infrarood lampen die zorgen voor warmte en zelfs aan het zeebriesje is gedacht.

Zeegeur, zonnebrand en zweetdruppels
‘Wanneer je de Virtual Reality bril opzet, waan je je vrijwel direct in een vakantiewereld. Je kunt uren voor je uit staren naar het strand, je handdoekje neerleggen op het strand en onder het genot van een cocktail genieten van het uitzicht’, aldus Ruud Raaijmakers van WeFlyCheap.nl. ‘Je zult af en toe de zweetdruppeltjes boven je lip moeten verwijderen, zoals je dat ook zou doen aan het strand. Ook aan de zonnebrandcrème, de zeegeur en een lekkere massage is gedacht.’

ANVR voorzitter Frank Oostdam reageert positief op de lancering van de virtuele vakantiebeleving: ‘Het is een prima aanvulling voor consumenten ter oriëntatie en voorbereiding van hun vakantie of reis. Het kan bijna niet anders dan dat de reiziger hierdoor nog enthousiaster wordt om die vakantie of reis echt te willen gaan boeken en te beleven.’

De Twin Towers herbeleven
WeFlyCheap.nl ziet veel potentie in de tool. Volgens de reisaanbieder kan de tool voor mensen met vliegangst, minder budget of mindervaliden gemakkelijk een vakantiegevoel creëren. Daarnaast laat deze vorm van reizen geen klimaatonvriendelijke voetprint achter en kan zelfs terug gereisd worden in de tijd. Zo kunnen reisliefhebbers bijvoorbeeld de afgebroken Twin Towers in New York herbeleven.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten