Welke reisbestemming hoort bij jouw horoscoop?

Inhoudsopgave

Wat gaat 2019 jou brengen op het gebied van reizen? Ga jij dit jaar eindelijk die vakantie waar je al jaren van droomt waarmaken? Reiswebsite Holidayguru keek naar de sterren en heeft een speciale horoscoop opgesteld met de perfecte reis voor elk sterrenbeeld. Ontdek welke vakantie jou in 2019 te wachten staat!

Ram – New York

De Ram staat een interessant jaar te wachten. Nieuwe en belangrijke veranderingen kenmerken 2019 voor jou. New York, the City That Never Sleeps, waar nieuwe mode en trends geboren worden, is de perfecte bestemming voor jou.

Stier– Japan

Het veranderingsproces dat voor de Stier in 2018 al begon, zet zich voort in 2019 waardoor je nieuwe mensen gaat ontmoeten, van baan kan veranderen en verre landen zoals Japan gaat ontdekken. Het Aziatische land is dit jaar een fantastische bestemming voor de Stier.

Tweelingen – De Balkan

Dit jaar moet je meer op de kleintjes letten om je financiën onder controle te houden. Dat betekent niet dat je niet meer op vakantie kunt. Een roadtrip door Slovenië, Albanië, Servië en Montenegro is een mooie, goedkope reis voor deze zomer.

Kreeft – Bali

Na een stressvol 2018 is het tijd om dit jaar weer op krachten te komen, zowel op fysiek als spiritueel gebied. Dit jaar vereist veel diplomatie en aanpassingsvermogen van je. Een vakantie op Bali is precies wat je nodig hebt om je batterijen weer op te laden en lekker te ontspannen.

Leeuw – Zuid-Afrika

2019 wordt het jaar waarin je eindelijk afscheid kunt nemen van de reeks tegenslagen van 2018. Dit jaar staat voor jou in het teken van een indrukwekkende rondreis door Zuid-Afrika. Van Kaapstad en Johannesburg naar het sensationele Kruger National Park. Een onvergetelijke reis!

Maagd – Thailand

De herfst- en wintermaanden zijn voor jou de beste maanden van 2019. In deze maanden staan jou nieuwe avonturen te wachten. Er is dus geen beter moment om jezelf te trakteren op een reis naar Thailand’s mooiste stranden en natuurgebieden.

Weegschaal – Matera

Ook voor jou begint 2019 wat langzaam. Saturnus zorgt voor conflicten en discussies. Een reisje naar Matera, de culturele hoofdstad van 2019, is precies wat je nodig hebt. Met haar buitengewone architectuur, spannende geschiedenis en smakelijke keuken brengt Matera je het evenwicht dat je zoekt.

Schorpioen – Andalusië

Ontmoet in 2019 jouw soulmate of nieuwe vrienden tijdens een roadtrip door Andalusië. Sevilla, Cordoba, Cadiz en Málaga gaan je hart stelen. Je wilt misschien wel niet meer terug naar huis!

Boogschutter – Canada

De Boogschutter gaat in 2019 belangrijke projecten realiseren. Op reisgebied betekent dit dat je het natuurschoon van Canada gaat ontdekken. Maak een onvergetelijke rondreis langs de mooiste nationale parken en steden zoals Vancouver en Toronto.

Steenbok – Filippijnen

In het nieuwe jaar voel je nog steeds de vermoedheid van de laatste maanden van 2018, maar in 2019 zijn er volop mogelijkheden om je krachten te herwinnen en te werken aan je ambities. Vul je met positieve energie tijdens een geweldige reis naar de Filipijnen.

Waterman – Australië

Met een zucht van verlichting laat je dit jaar de negatieve golf van Jupiter achter je. De sterren hebben in 2019 heel wat veranderingen voor je in petto. Is dit het moment om een enkele reis naar Australië te boeken?

Vissen – IJsland

Je zit dit jaar in een fase van verandering en kunt doordoor wel even een pauze gebruiken om over alles na te denken. En waar kun je dat beter doen dan in het beeldschone IJsland? Laat je verwonderen door het noorderlicht en de waanzinnige natuur van IJsland.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten