Wie is de Mol maakt Portland populairder dan ooit

Oregon, Portland, wint enorm aan populariteit sinds het programma Wie is de Mol in de hoofdstad Portland zijn neergestreken.

Inhoudsopgave

Oregon wint enorm aan populariteit sinds het programma Wie is de Mol in de hoofdstad Portland zijn neergestreken. Niet alleen de verkoop van vliegtickets naar Portland neemt toe, ook de bezoekersaantallen op de website van Traveloregon nemen flink toe.

De bezoekersaantallen van Travelorgon.nl zijn sinds 7 november 2016 gestegen van 620 naar 20.000 bezoekers. Vincent van Leeuwen, directeur en mede-eigenaar van Burosix: ‘We merken nu al dat er dankzij Wie is de Mol meer mensen naar Oregon komen en we verwachten zeker dat dit door gaat zetten.

KLM heeft de prijzen van vliegtickets naar Portland tijdelijk aangescherpt en in combinatie met acties op sociale media is dat een groot succes geworden. De meeste mensen die Oregon bezoeken, maken rondreizen in allerlei variaties. Een klein aantal verblijft alleen in Oregon. De groei vraagt om extra hotels, daar wordt op dit moment aan gewerkt.’

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten