Wie is de Mol 2019 locaties: aflevering 8

Wie is de Mol 2019 locaties: aflevering 8

Inhoudsopgave

De achtste aflevering van dit seizoen van Wie is de Mol begon wederom in Dibulla. Zoals vorige keer beschreven is Dibulla een gemeente in het Colombiaanse La Guajira en ligt het aan de Caribische Zee. De opdracht vond plaats op het strand waar de kandidaten werden geconfronteerd met niet alleen de Caribische Zee. De deelnemers krijgen ook te maken met een vuurzee van fakkels. Ze moesten tijdens de opdracht matchende bedragen vinden en deze verbranden in het vuur.

De tweede opdracht van aflevering 8 van Wie is de Mol vond plaats in het natuurgebied: Santuario de Fauna y Flora Los Flamencos. Roze flamingo’s bewonen dit rustige, 700 hectare grote natuurgebied: tot wel 10.000 in het natte seizoen (meestal van september tot december). Groepen van maximaal 2.000 vogels zijn meestal te zien in een van de vier lagunes van het park. Als je de flamingo’s wilt zien, kan je een kanotocht maken (COP$30.000 voor één tot drie personen; COP$15.000 per extra persoon). Het reservaat ligt in de stad Camarones, 25 kilometer van Riohacha. Het spel werd gespeeld bij Laguna Grande, een van de vier meren. Een spectaculaire opdracht waar de kandidaten door mensen op motoren werden achtervolgd.

Volgende week is de laatste aflevering van dit seizoen, de week daarna de ontknoping en weten we uiteindelijk wie de mol is.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten