Win een citytrip met een druk op de knop

Win een citytrip met een druk op de knop

Inhoudsopgave

Met één druk op de knop een citytrip winnen? Het kan de komende twee zaterdagen bij verschillende TUI reisbureaus in het hele land.

Elke dag staat er bij 15 reisbureaus een paal met rode knop voor de deur. Drukt een voorbijganger op de knop, dan krijgt hij een kort filmpje te zien van een stad. En dan niet de gebruikelijke beelden, maar gefilmd vanuit de ogen van iemand die door de stad fietst, loopt of rijdt en juist de nog onontdekte plekken laat zien. Raad je welke stad het is dan maak je kans op een reischeque voor een TUI citytrip in combinatie met KLM ter waarde van € 445,- Uit alle goede antwoorden worden 6 prijswinnaars geselecteerd.

Facebook livestream
Meedoen kan ook online op donderdag 26 oktober. Precies om 16.00 uur start die dag via de Facebookpagina van TUI een livestream met een TUI-collega die zich ergens in een stad bevindt.  Geef je binnen 30 seconden de stad en locatie door via een reactie onder de livestream, dan maak je ook kans op een citytrip reischeque ter waarde van € 445,-.

Samenwerking met KLM
De actie wordt uitgevoerd in samenwerking met KLM. Daarnaast zullen TUI en KLM de komende maanden ook gaan samenwerken rondom de lopende actie ‘Stad van Maand. Hierbij wordt er maandelijks een stad uitgelicht met standaard € 50,- korting, gratis parkeren op Schiphol en maandelijks wisselende voordelen zoals gratis toegang tot attracties of entreekaarten voor een museum. Dus ook als je komende weken niet in de prijzen valt boek je bij TUI een aantrekkelijke citytrip!

Alle deelnemende reisbureaus zijn met hun adresgegevens terug te vinden op www.tui.nl/discoveryourcity

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten