Gratis slapen in een huis gemaakt van LEGO

Gratis slapen in een huis gemaakt van LEGO

Inhoudsopgave

Airbnb en LEGO hebben in het Deense Billund een compleet LEGO-huis gebouwd. En jij kunt er een nachtje slapen! Wie de prijsvraag van de twee bedrijven wint, mag samen met drie vrienden een nacht in het huis doorbrengen.

Alles in het huis is gemaakt van LEGO: van het bed, tot de stoel en zelfs de kat. Fans van het speelgoed kunnen hun hart ophalen in deze bijzondere accommodatie met meer dan 25 miljoen steentjes.

Prijsvraag

De prijsvraag luidt als volgt: ‘Als je een oneindige voorraad LEGO-blokjes had, wat zou je dan bouwen?’ Antwoorden kunnen worden ingezonden tot 16 november, 23:59 uur.

De winnaar mag niet alleen met drie vrienden in het stulpje overnachten. Hij of zij krijgt ook de kans om zijn ingezonden wens daadwerkelijk te bouwen met hulp van Jamie Berard, Design Manager Specialist bij de LEGO Group.

Meedoen? Vul je antwoord op de prijsvraag in via de website van Airbnb.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten