Win een trip om nooit te vergeten naar Portland

Win een trip om nooit te vergeten naar Portland

Inhoudsopgave

Wil jij kans maken op een trip naar het excentrieke Portland in de Verenigde Staten? KLM geeft twee tickets naar de hippe stad weg. Dat is nog eens een leuke verrassing voor de feestdagen!

In Portland voeren fietsers, foodtrucks en wilde landschappen de boventoon. Ontdek de grootste stad in de staat Oregon, met zijn 75 ambachtelijke brouwerijen. Je shopt tax free en geniet van al het heerlijks dat Portland op cultureel en culinair gebied te bieden heeft. Combineer een bezoek aan de stad met een dag aan de ruige Oregon Coast en je reis is compleet!

Wat valt er precies te winnen?

De winactie is geldig tot 6 december 2017 23:59 uur. De winnaar wordt bekend gemaakt op de Facebookpagina van iFly KLM magazine. Klik hier om deel te nemen.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten