WIN twee tickets voor Dreamfields Festival

WIN twee tickets voor Dreamfields Festival

Inhoudsopgave

Op zaterdag 8 juli wordt in Lathum (Gelderland) het Dreamfields Festival gehouden. En Voyago geeft twee tickets weg! Op dit uitbundige festival staan artiesten zoals Showtek, The Partysquad, Sevn Alias, La Fuente en Paul Elstak.

De ticketverkoop voor Dreamfields Festival gaat hard, dus hoe mooi zou het zijn om kaartjes te winnen?

Like de Voyago.nl Facebook pagina en tag je festivalmaatje in het bericht. Wie weet ga jij dan wel naar Dreamfields Festival!

Vrijdag 23 juni maken we de winnaar bekend.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten