Win tweeduizend euro reistegoed met jouw vakantiefoto

Win tweeduizend euro reistegoed met jouw vakantiefoto

Inhoudsopgave

Wie had ooit gedacht dat je geld kon verdienen met je oude vakantiefoto. Dat kan, want bij Prijsvrij maak je kans op tweeduizend euro vakantiegeld. Deel je oude vakantieherinneringen en maak meteen nieuwe.

Pak je oude vakantiealbums erbij en zoek jouw leukste vakantiefoto. Maak hier een foto van met je telefoon of scan de foto in. Deel de vakantiefoto via Instagram en/of Facebook met #demooisteherinneringenzijnprijsvrij en tag bijvoorbeeld jouw reisbuddy of de mensen in de foto. Like Prijsvrij op Instagram en Facebook: nu maak je kans op tweeduizend euro vakantietegoed!

Actievoorwaarden
Stuur je foto in voor 21 december 2017. De winnaar wordt 22 december 2017 bekend gemaakt op Facebook en Instagram. Wie wint, heeft drie werkdagen de tijd om te reageren. Onder alle deelnemers wordt een reischeque weggegeven ter waarde van tweeduizend euro. Lees de volledige voorwaarden hier.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten