Win: samen met D-reizen naar de stad van de liefde

Win: samen met D-reizen naar de stad van de liefde

Inhoudsopgave

D-reizen viert de liefde met een leuke Valentijnsactie. Wil jij jouw geliefde verrassen met een geheel verzorgd weekendje in Parijs? Lees dan snel verder, wie weet ben jij dan wel één van de gelukkige winnaars en geniet jij samen met jouw Valentijn van de romantische highlights van Parijs.

De winnaars vertrekken op vrijdagochtend 23 februari met de Lovebus van De Jong Intra Vakanties naar Parijs. Op zaterdag staan een stadsrondrit, boottocht en optioneel een lichttour in de avond op het programma. Zondag brengen de lovebirds een bezoek aan de bekende vlooienmarkt Montparnasse, waarna ze weer richting Utrecht vertrekken. Reisleidster Diny van De Jong Intra Vakanties is tijdens de hele reis beschikbaar voor de leukste top-tips, zoals bijzondere restaurants en unieke ‘must see’ plekjes in de stad.

Meedoen
Wil jij meedoen met de Valentijnsactie? Ga dan naar www.d-reizen.nl/valentijn en geef aan met wie jij wel een ‘BUSschuitje’ zou willen eten en waarom. Voor de tien meest romantische, grappige of ontroerende inzendingen heeft D-reizen twee plekjes gereserveerd in de Lovebus naar Parijs.

De actie loopt van vrijdag 2 tot en met zondag 11 februari 2018. De winnaars worden op Valentijnsdag zelf – woensdag 14 februari – bekendgemaakt en krijgen hierover persoonlijk bericht. De Valentijnsactie is een initiatief van D-reizen in samenwerking met De Jong Intra Vakanties.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten