Wizz Air nieuw van Eindhoven naar Varna

Wizz Air nieuw van Eindhoven naar Varna

Inhoudsopgave

Wizz Air opent de route Eindhoven-Varna. Vanaf 23 juli wordt tweemaal per week (op dinsdag en zondag) naar de Bulgaarse stad aan de Zwarte Zee gevlogen. Varna is al de 21ste WIZZ-bestemming vanuit Eindhoven Airport.

Varna is gelegen aan de Zwarte Zee in het oosten van Bulgarije en telt circa 350.000 inwoners. Het is de belangrijkste havenstad en de derde grootste stad van het land. Je vindt er tal van bijzondere gebouwen en meer dan 150 monumenten.

De kathedraal gewijd aan Maria Onbevlekte Ontvangenis is ongetwijfeld de meest opvallende trekpleister. In Varna worden jaarlijks tientallen evenementen georganiseerd, waaronder het befaamde muziekfestival dat sinds 1926 jaarlijks plaatsvindt.

De nieuwe bestemming is ook een van de belangrijkste Bulgaarse vakantieoorden. De Bulgaarse Rivièra met het Goudstrand en Albena kenmerkt zich door mooie, brede stranden en een bergachtig landschap. Een enkele reis naar Varna is er vanaf €19,99.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten