Zes nieuwe bierroutes in Oost-Vlaanderen

Zes nieuwe bierroutes in Oost-Vlaanderen

Inhoudsopgave

Houd je van fietsen of wandelen en ben je een echte bierliefhebber? Dan mag je de nieuwe routes uit de Biergids van Oost-Vlaanderen niet missen.

In de gids word je getrakteerd op zes nieuwe routes en vind je actuele informatie over alle Oost-Vlaamse brouwerijen en bierstijlen, en de beste toogtips van bekende bierkenners. De provincie telt maar liefst dertig brouwerijen, evenveel bierfirma’s, en meer dan 1.000 cafés.

In 2015 werd Oost-Vlaanderen als bierbestemming al onder de aandacht gebracht dankzij de Plan Bier-campagne. De informatie die tijdens deze campagne is verzameld, wordt nu gebundeld in de Biergids.

Gedeputeerde en voorzitter van Toerisme Oost-Vlaanderen Eddy Couckuyt: ‘Wat deze gids onderscheidt van alle andere, is dat elke route een uitdrukbaar bierkaartje met knooppunten heeft gekregen, een leuke gimmick die toeristen op het juiste pad houdt, ook zonder pocket in de hand.’

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten