De 10 beste campings van NL mét zwembad

De 10 beste campings met zwembad van Nederland

Inhoudsopgave

Reviewplatform Zoover zet voor de kampeerliefhebbers de 10 best gewaardeerde campings met zwembad in Nederland op een rij. Vooral de hygiëne en ligging zijn belangrijk voor vakantiegangers. Daarmee scoort ook winnaar De Norgerberg in de provincie Drenthe punten.

Top 10
De Zoover top 10 van beste campings met zwembad is gebaseerd op maar liefst 6000 reviews. De eerste plek is voor viersterren camping De Norgerberg. De camping in Norg wordt beloond met een dikke 9,4. In ruim 500 reviews wordt de persoonlijke benadering van het personeel en de toewijding geprijsd. ‘Zeer behulpzaam personeel’, ‘Genieten!’, ‘Schoon en luxe’, ‘Groot avontuur’, ‘Heerlijk eten’ en een ‘Prachtige camping’ zijn veelgehoorde kreten over De Norgerberg.

Top drie
De Norgerberg wordt op de voet gevolgd door De Molenhoek in Kamperland met een 9,3. De camping is volgens reviewers kindvriendelijk, schoon en heel gezellig. Familie Dierx oordeelt: ,,Een fijne camping voor mensen van 0 tot 90 jaar.’’

De derde plaats is voor recreatiepark TerSpegelt in Eersel met een dikke 9. Reviewers Conny en Henk Snijders genoten hier afgelopen maand nog. ,,Wat een luxe en rust voor iedereen. Zeker voor de kleintjes die heerlijk in de tuin konden spelen, terwijl ze niet van het terrein afkonden. Hierdoor echt rust.’’ Ook de Familie Wolters kijkt terug op een geweldige meivakantie. ,,Hartstikke mooi park met ruime kampeerplaatsen en alle faciliteiten voor de jeugd. Tokkelbaan, blobben, waterbanden, speelvelden, zwembad etc.’’

Wat vinden Nederlanders belangrijk
Nederlanders hechten veel waarde aan de ligging van de camping en de aanwezigheid van een mooi zwembad. Maar ook entertainment voor de kinderen is belangrijk. Misschien het allerbelangrijkste is wel de hygiëne. Met vies sanitair scoor je geen punten bij de Nederlandse kampeerder.

Overige best gewaardeerde campings
Andere populaire campings zijn: Kampeerdorp De Zandstuve in Hardenberg, De Wiltzangh in Ruinen, Oriental in Berg en Terblijt, It Wiid in Eernewoude, De Kuilart in Koudum, Osebos in Gulpen en Oostappen Rivièra Beach in Biddinghuizen.

Redactie Voyago

Redactie Voyago

De redactie van Voyago zorgt dagelijks voor jouw portie reisinspiratie. Tips voor de redactie? Mail ons dan: redactie@voyago.nl.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten