Zoover lanceert zoekoptie met vakantie-ergernissen

Zoover lanceert zoekoptie met vakantie-ergernissen

Inhoudsopgave

Zoover lanceert een nieuwe zoekoptie genaamd ‘Dit-wil-ik-niet-op-mijn-vakantie-check’. Hiermee kunnen vakantieliefhebbers aangeven wat ze niet op vakantie willen.

De beste keus
De nieuwe zoekoptie wordt maandag 14 augustus gelanceerd. Bij de totstandkoming van de opties zijn duizenden reviews met vakantie-ergernissen van vakantiegangers geanalyseerd. Door simpelweg een (of meerdere) van de opties aan te vinken brengt Zoover nu in kaart welke vakantiebestemming of accommodatie de beste keuze is.

Top drie ergenissen
Een jaarlijks terugkerend onderwerp, en met stip op nummer een, blijft het zogenaamde ‘handdoekje leggen’. Hotelgasten gaan vroeg in de ochtend (of zelfs in de nacht) richting het zwembad en claimen het beste bedje. Op de tweede plek van grootste vakantie-ergernissen volgens de reviews van Zoover staat slechte of betaalde Wifi. De derde plek is voor het ongenegeerd opscheppen bij een all-inclusive buffet om vervolgens de helft te laten staan. Dit zorgt voor schaamte en ergernissen bij landgenoten.

De andere ergernissen die het meeste voorkomen zijn:

· Handdoekje leggen
· Kakkerlakken of ander ongedierte
· Slecht uitzicht
· Vies zwembad
· Mannen in Speedo
· Slecht weer
· Kindvriendelijke hotels
· Betalen voor WIFI
· Luidruchtige medereizigers
· Slechte kampeerplaats
· Rijen voor het all-in buffet

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten