Zorgeloos dagje strand dankzij zandvrij strandlaken

Zorgeloos dagje strand dankzij zandvrij strandlakenZorgeloos dagje strand dankzij zandvrij strandlaken

Inhoudsopgave

Een tijdje terug kon je hier al lezen hoe je jouw smartphone zandvrij houdt tijdens een dagje strand. Met deze gadget kun je nog een stap verder gaan, in de vorm van een zandvrij strandlaken.

Met je handdoek op het strand liggen en deze om de zoveel tijd uit moeten kloppen, kan een enorme ergernis zijn tijdens een dagje strand. Een strandlaken zoals dit zandvrije exemplaar, gemaakt van nylon, is hiervoor de oplossing!

De dubbele laag stof valt het zand door het laken, maar kan het niet meer omhoog komen. Daarnaast is het strandlaken beschermd tegen langdurige blootstelling aan de zon en is het wasbaar. De afmetingen zijn twee bij twee meter.

Shop meteen deze travelmusthave of kijk verder op onze gadgetpagina.

 

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten