Yes! Geen coronatest meer nodig voor Curaçao

Vakantie naar Curaçao vanaf 1 juli wellicht weer mogelijk

Inhoudsopgave

Nederlandse reizigers hebben vanaf donderdag 10 maart geen PCR- of antigeentest meer nodig om Curaçao in te reizen, dat laat de regering van Curaçao weten. 

“Personen die naar Curaçao reizen, moeten alleen een digitale Passenger Locator Card (PLC) invullen. Dit betekent dat reizigers geen enkele Covid-19-test meer hoeven af te nemen om naar Curaçao te reizen”, aldus de regering van Curaçao.

PLC

Iedereen die naar Curaçao reist moet de Passenger Locator Card invullen via www.dicardcuracao.com. Daarna kan je heerlijk genieten van een zorgeloze vakantie op de prachtige stranden van Curaçao. Een vakantie naar Curaçao, één van de best bezochte vakantiebestemmingen van Nederlanders binnen het Caribisch gebied. Curaçao is voornamelijk een bestemming voor een luxe strandvakantie, maar het eiland heeft daarnaast prachtige bezienswaardigheden die je niet wilt missen! Het eiland bestaat uit ontelbare hotels waardoor iedereen er kan overnachten met zijn persoonlijke wensen en budget. Wil jij binnenkort op vakantie naar Curaçao? Bekijk het aanbod op Voyago!

Curaçao

Swingende muziek, azuurblauwe zee, vriendelijke bevolking en lokale lekkernijen: Curaçao is alles waar je bij een droombestemming aan denkt. Dansend het nachtleven ontdekken of juist relaxen op een van de mooie stranden – het kan hier allemaal. Laat je op Curaçao onderdompelen in de mysterieuze en kleurrijke onderwaterwereld van het eiland of slenter door de levendige straten en stegen van Willemstad. Maar het tropische eiland biedt meer. Veel meer. Ook vakantiegangers die op zoek zijn naar een actieve vakantie of juist liefhebbers zijn van prachtige flora en fauna zijn op Curaçao op het juiste adres. Toeristen laten zich maar al te graag verleiden door het tropische eiland met haar aangename temperaturen en hagelwitte stranden. We zetten de mooiste stranden van Curaçao voor je op een rij in deze blog!

stranden curacao

Boek nu jouw vakantie naar Curaçao

Heerlijk genieten!

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten