Dit is ’s werelds meest luxueuze all-inclusive resort

All-inclusive resort

Inhoudsopgave

Al vele jaren op rij valt Sandals Resorts in de prijzen bij de prestigieuze World Travel Awards als ‘s werelds meest toonaangevende all-inclusive organisatie. Sandals Grenada Resort & Spa werd bekroond tot ‘s werelds meest toonaangevende all-inclusive resort. Wat maakt dit resort zo anders dan anders? En waarom is Grenada zo’n ideale vakantiebestemming?

Luxe

Het is moeilijk een kamer te kiezen uit omschrijvingen als Pink Gin Hideaway Room with Patio Tranquility Soaking Tub of Italian Oceanview Skypool Butler Suite. Superromantisch is de afgebeelde South Seas Honeymoon One Bedroom Butler Villa with Private Pool Sanctuary: deze Love Nest Suite biedt ultieme privacy. Zowel de luxe slaapkamer als de elegante woonkamer bieden directe toegang tot een privé zonnedek met plungepool en whirlpool. Een butler, opgeleid aan het beroemde Londense Guild of professional English butlers, staat ter beschikking om je vakantie nog onvergetelijker te maken

Sandals Grenada

Vergeet avond aan avond hetzelfde buffet: bij Sandals Grenada zijn 10 restaurants met haute cuisine uit alle windstreken inbegrepen. De Caribische keuken wordt geëerd in restaurant Spices en de Europese keuken vind je terug in Cucina Romana, Café de Paris en Neptunes, een mediterraan visrestaurant. Daarnaast is er een steakhouse en zijn er twee oosterse restaurants. Alle premium dranken zijn inbegrepen. Op het resort wordt de meest exclusieve koffie ter wereld geschonken, namelijk de beroemde Jamaica Blue Mountain koffie.

All-inclusive resort

Watersport

Je kan de vakantie zo actief maken als je wil, want zo goed als alles is inclusief. Zoals een enorme hoeveelheid watersporten, denk aan scuba, snuba (de perfecte match tussen duiken en snorkelen) of suppen. Het resort beschikt ook over een fitness center met state-of-the art apparatuur en gekwalificeerde sportdocenten.  Wie het rustiger aan wil doen kan ook een potje poolen of tafeltennissen. En wie zelfs het strandbedje niet wil verlaten kan kiezen uit verschillende bordspellen.

Grenada

Het Caribische eiland Grenada staat ook bekend als Spice Isle, grote kans dat de nootmuskaat in je keukenkastje hier vandaan komt. Het is een beauty van een eiland, gezegend met prachtige stranden waarop zeeschildpadden nestelen, talrijke watervallen in diepgroene regenwouden, mangroves vol bijzondere vogelsoorten en zelfs een kratermeer. De onderwaterwereld is zeer divers met een aantal hotspots voor duikers. Grenada is hoofdeiland van een eilandengroep waartoe 9 eilanden behoren. Sandals Grenada Resort & Spa ligt aan het strand met de klinkende naam Pink Gin Beach, een roze/turquoise oase van rust en pracht.

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten