Naar Malta op vakantie met FTI Reizen

Inhoudsopgave

De herfst is begonnen! Dat voel je, want de temperaturen zijn binnen een hele korte tijd erg gedaald. Je vindt het jammer, want deze zomer heb je erg veel leuke dingen gedaan. Ook heb je lekker veel tijd in de zon doorgebracht om een paar tinten bruiner te worden. De kou zie je niet zitten en daarom wil je naar Malta op vakantie met FTI Reizen. Lees in dit blog waarom dat een goed idee is!

Waarom nu nog reizen?
Je bent erg enthousiast over jouw last-minute trip, maar toch vind je nu op vakantie gaan maar een vreemd idee. Je bent immers al op vakantie geweest en het normale leven is weer begonnen. Toch is het erg slim om juist nu op vakantie te gaan. Allereerst zullen de prijzen een stuk lager zijn voor jouw reis. Iedereen is weer begonnen met werk of school, waardoor er minder vraag is naar vliegtickets en een kamer in een hotel. Het feit dat iedereen weer terug in Nederland is, is mooi meegenomen. Jouw vakantie zal namelijk een stuk rustiger zijn. Geen lange wachtrijen op het vliegveld, niet urenlang hoeven wachten op jouw koffer en ook veel minder drukte in de trein. Een derde reden is dat de buitenlucht natuurlijk goed voor je is. In Malta schijnt de zon nog even, waardoor je de donkere dagen in Nederland even uit de weg kunt gaan. Dat wil je niet missen, toch?

Malta
Je wilt dus nog even tot rust komen in Malta voor je weer aan de slag gaat in Nederland. Jouw vakantiebestemming is daar dan ook de perfecte plek voor! Ga bijvoorbeeld een dagje naar Mdina. Dit was een aantal eeuwen geleden de hoofdstad van Malta. Maar gelukkig heeft het niet de drukte van een hoofdstad. Je kunt er heerlijk tot rust komen en je ogen uitkijken. De stad heeft namelijk de uitstraling van een stad in het Midden-Oosten. Als je in Malta bent, kan een bezoek aan het strand echt niet ontbreken. De Baai van Mistra is minder bekend onder de toeristen, dus als je van ultieme rust wilt genieten en je onder locals wilt bevinden, is dit strand een goede keuze!
Je hebt dus een hoop redenen om nu lekker de koffers in te pakken en het vliegtuig te nemen naar Malta. De reis zal goedkoper zijn, het is rustig en je kunt genieten van de buitenlucht. Bezoek vooral ook even Mdina en ga lekker op het strand liggen. Wil je gelijk boeken? Kijk dan op de site van FTI!

Seb van Apeldoorn

Seb van Apeldoorn

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten