5x musthaves voor een ontspannen reis

5x musthaves voor een ontspannen reis

Inhoudsopgave

Veel mensen willen het, maar niet iedereen kan het: slapen op reis. Of het nou in een oncomfortabele vliegtuigstoel is of in een lawaaierig hotel. Het valt vaak niet mee, daar heeft de redactie van Voyago.nl deze week vijf gadgets voor een ontspannen reis en een uitgerust aankomst.

Slaap geluidsmachine

Mocht je op reis moeite hebben met slapen, dan wordt dit hulpmiddel je nieuwe beste vriend! Dit compacte apparaat produceert namelijk een constant geluid dat achtergrondgeluiden maskeert. Hiermee creëer je dus altijd een rustige slaapomgeving voor jezelf en eventueel voor je kinderen, overal waar je maar wilt!

Slaap geluidsmachine, white noise, brown noise, slaapliedjes, natuurgeluiden en SD kaart, als slaaphulp en ontspanning

Klamboe

Deze multifunctionele eenpersoons klamboe is een ware musthave voor wie naar de tropen reist. Hij is voorzien van een verstevigingsstrook aan de onderkant, zodat deze goed onder je matras of mat gestopt kan worden. Dankzij de verschillende ophangpunten kun je deze klamboe op drie manieren ophangen. Hij is tropenproof, lichtgewicht en een klein pakformaat.

Travelsafe Multistyle Mosquitonet – 1 persoons

Slaapmasker

Het ideale slaapmasker voor onderweg! Dit Eagle Creek slaapmasker is gemaakt van zacht materiaal en heeft een elastische band die je naar eigen wens kunt verstellen. Wanneer je het koud hebt, houdt hij je warm en mocht je transpireren, dan blijft dit masker droog. Kortom, hij is simpel maar doet wat hij moet doen.

Eagle Creek Sandman – Slaapmasker – Ebony

Facemist

Dat mag dat geen gadget zijn, maar je zult verstelt staan van hoe fijn een facemist wel niet kan zijn. Want wie onderweg in slaap is gevallen, kan vaak wel een opfrisser gebruiken. Deze facemist doet precies wat je nodig hebt: verfrissen, hydrateren en kalmeren. We weten tenslotte allemaal wat de effecten van een (lange) reis op de huid kan hebben.

Face Mist Manuka

Nekkussen

Ben je op zoek naar een goed nekkussen, maar kun je er maar geen vinden die aan je verwachtingen voldoet. Veel reiskussens hebben het zacht, maar niet stevig of andersom. Daarom helpen we je uit de brand! Dit kussen van Cabeau heeft een vakje voor je telefoon je ontvangt er een paar oordopjes bij. Hij is verkrijgbaar in talloze leuke kleuren.

Cabeau Evolution Pillow Yellow (incl. oordopjes)

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Hi! Ik ben Dylan en voor mijn werk reis ik de hele wereld over, maar ook privé houd ik ervan om nieuwe bestemmingen te ontdekken! Tijdens al deze reizen probeer ik leuke content te verzamelen voor Voyago.nl. Mijn favoriete vakantieland is Amerika. Wil je meer weten of iets anders vragen? Stuur dan een mailtje via info@voyago.nl! Uiteraard kan je mij ook volgen tijdens mijn reizen via Instagram.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nieuwste berichten